It's a...

5 kommenttia
Kävimme eilen rakenneultratutkimuksessa raskauden puolivälin tultua täyteen Juhannuksena. Jännitys oli kova. Onhan kaikki kunnossa? Mitä jos saammekin ikäviä uutisia? Vahvistuuko vahva poikaolo ja löytyykö vauvan jalkojen välistä jotain joka vahvistaisi olon oikeaksi.

Noh, eipä löytynyt ja E saa marraskuussa pikkusiskon! Koska raskaus on tähän asti ollut niin erilainen kuin ensimmäisellä kerralla, olisin voinut vaikka vannoa että vatsassa asustelee tällä kertaa pieni poika. Vasta ihan viime päivinä olot ovat kääntyneet taas enemmän toiseen vaakakuppiin ja fiilis tytöstä on voimistunut entisestään.

Ultratutkimuksessa käytiin ensin huolellisesti läpi rakenteet; pään ja reisiluun mitta vastasivat viikkoja ja kaikki muukin näytti ultraajan mukaan oikein hyvältä. Huokaisin hiljaa helpotuksesta. Nyt viimeistään voi alkaa luottaa siihen että kaikki menee loppuun asti hienosti. Toki mitä vaan voi sattua milloin vaan, mutta sellaisia asioita on turha pähkäillä ja murehtia ennen aikojaan.

Mittaa minimimmillä oli n. 20 cm ja painoa 401 g. Äiti ja isä olivat aivan myytyjä ja silmäkulmat kostuivat onnenkyynelistä - taas kerran.


kuva täältä

5 kommenttia

 1. Onnea tyttölupauksesta! :) En malttaisi odottaa ensi viikkoa ja meidän ultraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä on kyllä niin jännittäviä aikoja! Tsemppiä ultraan ja onnea odotukseen :)

   Poista
 2. Onnea tyttölupauksesta! :) En malttaisi odottaa ensi viikkoa ja meidän ultraa...

  VastaaPoista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!