Ihanaa olla kotona

10 kommenttia
Remontti saatiin tällä viikolla siihen pisteeseen, että pääsimme muuttamaan vanhempieni nurkista uuteen kotiimme. Kuusi kuukautta muiden nurkissa, joista kolme mummini kanssa ja loput kolme vanhempieni luona ovat nyt takanapäin. Remonttia takana kolme kuukautta ja hiukan vielä edessä, mutta suurimmat raksahommat ovat nyt tehty - mahtavaa!

Uskomatonta istua omalla sohvalla, uuden kodin tuoksu nenässä ja kirjoittaa tätä ensimmäistä postausta täällä. Stressi alkaa helpottaa ja usko siihen että kaikki on valmiina ennen pikkumimmin syntymää vahvistuu entisestään. 

Oma tupa, oma lupa, ihan oma, ei kenenkään muun. Vain me kolme, kohta neljä. Onnellisuus on huipussaan, vaikka vielä on tekemistä. Kaikki sujuu kuitenkin paremmin, kun pystymme samalla asumaan täällä kun teemme pintoja valmiiksi. Sana "pinnat" tuntuu ihanalta tämän mittakaavan remontissa, loppu on niin lähellä ja kohta elämä normalisoituu - vain heittääkseen kuperkeikkaa pian uudelleen, mutta sillä hyvällä tavalla.

Vähän kaikki tuntuu vielä retkeilyltä, kun tavarat eivät ole löytäneet paikalleen. Astiat ovat kertakäyttöisiä ja vaatteet vielä IKEAn sinisissä säkeissä. Mutta kyllä tämä tästä, reilusti voiton puolella ollaan jo joka tapauksessa.

Ihanaa syksyistä lauantaita.

Noora

10 kommenttia

 1. voi tuo tunne on varmasti mahtava! :) Kun on pitkään ollut poissa kotoa ja toisten nurkissa niin alkaa jo kaivata sitä omaa omaa paikkaa ja kotia.

  Blogisisko Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Laura! Se kyllä oli, sanoinkuvaamattoman mahtava tunne :)

   Poista
 2. Koti on aina koti, joten tunne on varmasti ollut verraton! Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentistasi :) Kivaa kevättä myös sinulle!

   Poista
 3. On varmasti ollut ihana tunne! Me ei asuttu muiden nurkissa, mutta 6 ihmistä 79 neliössä 11 kuukautta oli koettelemus sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minna! Kyllä se oma koti vaan on paras paikka :)

   Poista
 4. Varmasti ihanaa päästä omaan kotiin! Meilläkin oli pakkoremontti ja pakkomuutto kodista (kirjoitin tästä joskus enemmänkin) ja asuimme 8kk poissa. Kun pääsimme takaisin kotiin ei voinut kuin itkeä onnesta! <3 Oikein ihana vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katja! Kuulostaa hurjalta. Mekään ei aluksi edes ajateltu että olisi hankalaa elellä muiden nurkissa mutta kyllä sitä vaan oppi arvostamaan sitä omaa kotia taas ihan erilailla. Ihanaa vappua myös teille :)

   Poista
 5. Puoli vuotta kuulostaa pitkältä ajalta! En oo varma, kestäiskö mun hermot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Veera, sitä se kyllä olikin. Yhtään pidempään ei olisi kestänyt hermot kyllä täälläkään :)

   Poista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!