Sata ja yksi ideaa

Ei kommentteja
Nyt kun talomme remontti on päällisin puolin valmis, on aika miettiä kotimme sisutusta. Mieli on täynnä erilaisia ideoita ja visioita siitä, minkälaiselta haluan kotimme näyttävän. Muutamana iltana olen huomannut että olen maannut sängyssä ja nukahtamisen sijaan ajatukset pyörivät milloin uudessa sohvassa ja milloin haaveilemissani Marimekon kahvikupeissa.

Koska makuni sisustuksen suhteen on muuttunut melkoisen paljon siitä, mitä se on ollut suurimpia kalusteita hankkiessamme, ei osa nykyisistä mööbeleistä tule sopimaan kotiimme jatkossa. Niiden suhteen pitää kuitenkin olla maltillinen, sillä tärkeämpiä investointeja on vielä luvassa, eikä raha tunnetusti kasva puussa vaikka se paperista tehdäänkin.

Avainsanat sisustusta miettiessä ovat selkeys ja yksinkertaisuus, unohtamatta kuitenkaan katseen vangitsevia yksityiskohtia. Pääväreinä harmaan eri sävyt, valkoinen ja musta.

Alla muutama Pinterestiin lisäämäni inspiraatiokuva, jotka antavat vähän osviittaa siitä, minkälaista tuleman pitää. Mitä pidätte?


Noora


Ei kommentteja

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!