Kesäfiilistelyä takapihalla

Ei kommentteja


Kauniista kesäpäivistä on saatu nauttia monena päivänä, vaikka sateitakin on kuluneeseen viikkoon mahtunut ihan kivasti (hei hei siitepöly).

Päätimme sunnuntaina heittää viltin nurmikolle ja nauttia päivällistä takapihalla piknikin muodossa. E oli aivan innoissaan tästä ja suunniteltiinkin jo seuraavaa piknikkiä, ehkä​ metsäretken muodossa.

Jälkiruuaksi nautittiin vielä iltakahvit omenapuun alla ja askarreltiin kukkaseppeleitä voikukista, tuokin taito on päässyt jo vähän ruostumaan, mutta mikä parasta, voikukat ainakin saivat huutia nurmikoltamme. Pihasuunnitelmia vielä pohtiessamme, M teki E:lle väliaikaisen keinun, jossa onkin viihdytty ja keinuttu aina kuin mahdollista. 

Kesässä on parasta, kun valoa ja lämpöä riittää pitkälle iltaan ja aamulla aikaisin aurinko valaisee ja lämittää jo ihanasti. Muutama sadepäivä tässä välissä ei mieltä lannista kun tietää että tällaisia upeita päiviä on luvassa vielä useita.

Nyt kannattaakin kerätä aurinkoenergiaa ja valoa varastoon loppuvuotta varten, vaikkei tuota syksyä vielä kannata kauheasti edes ajatella! Eletään hetkessä ja nautitaan  hetkestä - kesästä nyt ja tässä.

Ei kommentteja

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!