Jotain katsottavaa vol. 2 - Leffa, joka kannattaa ehdottomasti katsoa x 3

2 kommenttia
Teksti sisältää kaupallisia linkkejä.

Kuva: Pixabay

Lapset nukkuu, miehellä on vapaa ilta ja olisi ihanaa katsoa joku elokuva yhdessä. Mutta mikä? C Moren suoratoistopalvelusta löytyy ainakin nämä kolme helmeä, joiden katsomista suosittelen lämpimästi. Uupuuko C More? Ei haittaa, voit rekisteröityä palveluun täällä, ja saat kokeilla palvelua kuukauden veloituksetta!


Kuva: C More

Hacksaw RidgeMel Gibsonin ohjaama tositapahtumiin perustuva sotaelokuva nuoresta amerikkalaissotilaasta, joka kieltäytyy koskemasta aseeseen. Tapahtumat sijoittuvat toiseen maailmansotaan ja Okinawan taisteluun. Pääosaa, eli Desmond Dossia esittää Andrew Garfield, joka sopi mielestäni rooliin loistavasti, vaikka ensin silmän kesti tottua näkemään tämä nuorimies muualla kuin Spidermanin roolissa. Elokuva on paras pitkään aikaan katsomani, ihan älyttömän hyvä.

kuva: C More

Deadpool


Vierastin tämän elokuvan katsomista alkuun (en edes tiedä miksi), mutta sen katsottuani voin vain todeta leffan olleen oikein hyvä. Tässäkin elokuvassa pääosaa esitti mies, jota ei välttämättä heti osaisi tämänkaltaiseen elokuvaan yhdistää, nimittäin Ryan Reynolds. Kuten muutkin Marvelin elokuvat, myös tämä tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita, taidokkaasti kuvattuja tappalekohtauksia sekä ripauksen myös sitä romantiikkaa.

Kuva: C More


Hell or high water


Viime vuonna ensi-iltansa saanut moderni länkkärielokuva kertoo veljeksistä, jotka yrittävät pankkeja ryöstämällä turvata perheelleen kuuluvan maatilan, jota pankki on pakkolunastamassa. Elokuvan maisemat ja musiikki olivat miellyttäviä ja elokuva oli kaikin puolin mielenkiintoinen, se olisi saanut olla jopa hiukan pidempi. Kannattaa katsoa!

2 kommenttia

  1. Deadpool onkin leffana tosi hauska! Se ehkä jostain syystä saattaa monille olla vaikeasti lähestyttävä, mutta on sitten hyvää viihdetta kun vain katsoo :)

    VastaaPoista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!