11.08.2018 | Hääpäivä kuvina

6 kommenttiaTäydellisen päivän täydellisistä kuvista kiitos Annukka Viitanen Photography <36 kommenttia

 1. Ihania kuvia. Olen miettinyt meidän häihin tuollaista korkeaa hääkakkua, kun muihin juhliin tuollaista kakkuluomusta ei varmaan tule myöhemmin hommattua mutta häissä voisi repäistä näyttävällä korkealla kakulla. Mutta miten tuo leikkaamisosuus? Laikkasitteko kerros kerrokselta eli ensin yläkakkuja sitten keskeltä ja lopuksi alimmainen vai ylhäältä alas asti? Ja miltä kakku näytti leikattuna? Pysyikö kasassa? Nämä ovat mietityttäneet, että uskaltaako valita yhden tai useamman korkean kakun vai useita yksittäisiä kakkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu! Mullekin näyttävä, korkea kakku oli yksi must have juttu! Me aloitettiin oma pala alakakusta, mutta sen jälkeen vieraat ylimmästä kakku kerrallaan. Tuolla kakun sisällä oli sellainen tukipylväs, jonka sai aina kerros kerrallaan irti, joten pysyi hienosti kasassa. Olen siis tyytyväinen että valittiin tällainen kakku :)

   Poista
 2. Oiiii eli korkea kakku voisi ollakin mahdollista. Kiitos nopeasta vastauksesta. Emme ole olleet vielä häissä, joissa olisi päässyt kokeilemaan tuollaisen kakun leikkaamista. Tästä oli suuresti apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että oli apua :) ja ihanaa hääjärjestelyiden aikaa <3

   Poista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!