Persoonalliset kahvikupit ON THE GO

8 kommenttia


Joulu on ahaa-elämysten ja inspiraation aikaa. Kun löydät tai keksit jollekin täydellisen lahjan, siitä tulee vain niin hyvä fiilis. Ja mikäs sen parempi lahja kahvista nauttivalle kuin mukaan otettava termosmuki! Valitettavasti en voinut julkaista tätä postausta ennen Joulua, sillä kyseessä olevat termarit tulivat lahjaksi ja lahjan saaja, rakas mieheni kuitenkin on kärppänä lukemassa aina uusimmat postaukseni (heheh).

Oikeastihan tämä ei siis ollut oma neronleimaukseni ja voi olla että joku teistäkin on jutun jujun jo tajunnut, mutta itselleni tämä ahaa-elämys tuli täysin puskista kun E:n kummitäti tätä asiaa minulle valotti ollessamme perinteisellä joululahjaostosreissullamme ennen aattoa. Bettina muuten on juuri aloittanut kirjoittamaan myös omaa blogia, eli jos rautaisen rahoitusalan ammattilaisen ja uraa uurtavan kiinteistönvälittäjänalun raapustukset saattaisi kiinnostaa, kannattaa Betskun blogia käydä kurkkaamassa täällä.

Ja sitten asiaan. Eli, Clas Ohlson myy tällaisia todella kätevän kokoisia termosmukeja, joissa on vaihdettava kuosi. Termarin värin saa siis tuunattua juuri sellaiseksi kuin haluaa tai vaihtoehtoisesti sujauttaa siihen vaikka lasten, lemmikin, puolison tai vaikka parhaan ystävänsä kuvan. Taustapaperin vaihtaminen käy käden käänteessä kiertämällä pohjan auki ja irrottamalla päälimmäisen muoviosan ja taustapaperin. M:n joululahjan lisäksi sain loistavan idean ja töihin palatessani aion sujauttaa omaan termariini jonkin nasevan mietelauseen aina alkavan viikon fiiliksen mukaan! Tai sitten tuunailen työkavereille persoonalliset take awayt myös, varokaa vain.
Ihan loistava ja ennen kaikkea persoonallinen lahjaidea tai ihan muuten vaan itselle juurikin niitä työpäiviä piristämään. Yksi termari maksaa Clasulla alle kuusi euroa.

Olitteko te tietoisia tästä niksistä vai yhtä autuaan tietämättömiä kuin minäkin?

8 kommenttia

 1. Siis aivan loistava idea!! Pitääkin ilostuttaa niin itseä kuin lähipiirin kahvisieppoja tällaisella!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea! En ole ajatellut, että noita mukeja saisi noin kätevästi tuunattua. :)

  VastaaPoista
 3. No niin mustakin! Enkä mäkään ollut hiffannut ennen, vaikka olen näitä ostanut useamman kappaleen jo aiemminkin! :)

  VastaaPoista
 4. En ole mäkään tuota tajunnut! Kiitos vinkistä, täytyykin kipaista hakemaan tuollainen muki töihin :)

  VastaaPoista
 5. Hei ihan superkiva idea! Vois hyvin mennä lasten kanssa toteutukseen, kun isillä on tässä keväällä syntymäpäivä. ;)

  VastaaPoista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!