#homeoffice

4 kommenttia
Takaraivossa on pitkään kutkuttanut ajatus ja haave omasta työhuoneesta tai työpisteestä.  Vaikka läppärin näpyttely sujuu mainiosti myös keittiön pöydän äärellä tai sohvalla istuen, olen kaivannut tilaa jossa voin istua alas ja tehdä koneella niitä omia juttujani ja jossa on työpöytä, jonka laatikkoon voin sujauttaa muistikirjani ja kalenterini, ja josta ottaa ne helposti myös esille inspiraation iskiessä. Vaikka en toistaiseksi teekään varsinaisia töitä kotona, ei tämäkään mahdollisuus ole poissuljettu, jolloin myös kotitoimiston työpisteen tulisi olla kunnossa. 
Työpöydän valinta ja hankinta oli vaikein, kaikki muu työpisteen "sisustus" löytyikin jo valmiina kotoa. Useamman pöytävaihtoehdon väliltä valitsimme Jyskin STEGE-työpöydän.  Pöydän kriteerit olivat suht pieni koko, jotta se mahtuu myöhemmin joko makuuhuoneeseemme tai takkahuoneeseen, tyttöjen vallatessa itselleen omat makuuhuoneet, sekä valkoinen väri. Ostamamme pöytä on 120 cm leveä ja 40 cm syvä ja siinä on kaksi pientä pöytälaatikkoa. Ihastuin pöydässä sen siroon ulkomuotoon, eikä se siitä huolimatta ole liian pieni. Myöhemmin jos investoimme pöytätietokoneeseen tai vaikka vain näyttöön ja näppikseen, tulevat ne mahtumaan pöydälle myös hienosti.

Työpöydän sisustus on yksinkertainen; Rautakehikko on IKEA:sta (näitä myytiin aikanaan kaksin kappalein, toinen kehikko löytyy eteisemme seinästä ja olen siitä kirjoittanut aikaisemman postauksen, jonka voit lukaista täältä) ja siihen saa kätevästi ripustettua muistilappuja tai esimerkiksi näitä ihania LuKLabelin kortteja*, jotka sisältävät inspiroivia voimalauseita muistuttamassa tärkeistä asioista. Myös Clipboard* sopii työpöydälle kuin nappi paitaan.

Ja koska työpöydällä pitää tietenkin olla myös jotain vihreää, siirsin rahapuun keittiöstä työpöydälle. Rahapuun betoninen ruukku ja kynäpurkin virkaa ajava samanlainen pienempi versio on ostettu Talouspörssistä ja ne sopivat pöydälle mielestäni täydellisesti.

Olen erittäin tyytyväinen uuteen työpisteeseen, mitä te tykkäätte? Minkälainen on sinun mielestäsi hyvä ja toimiva työpöytä/työhuone?

*-merkityt tuotteet saatu

4 kommenttia

 1. Täällä on sama edessä, mut just se täydellinen pöytä puuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä luulin et se pöydän hankkiminen olis helppoa, mut sehän olikin ihan älyttömän vaikeaa! Tsemppiä pöytäostoksille :)

   Poista
 2. Oi ihana! Haluaisin samantyylistä toimistoa/työtilaa sitten kun sille on tilaa isommassa kodissa. Tosi ihanan näköinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura ❤️ tsemppiä oman työpisteen rakentamiseen sitten kun se on ajankohtaista!

   Poista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!