Soseita ilman sotkua Vaaperon imukorkeilla (sis. arvonta & alekoodi)

26 kommenttiaYhteistyössä: Vaapero / Oy KidSpot Ab

Vaikka kuinka liputan pussisoseiden ja -välipalojen nimeen, jouduin taas yhtenä päivänä kiroamaan ne alimpaan sinne jonnekin. A kyllä halutessaan osaa ja pystyy imaisemaan smoothiet pussista aiheuttamatta sen suurempaa sotkua, mutta kolmena kertana neljästä smoothiet päätyvät lopulta kaikkialle muualle kuin sinne pieneen suuhun.

Minulle tarjottiin mahdollisuutta kokeilla Vaaperon välipalapusseihin tarkoitettuja imukorkkeja ja tottakai olin heti mukana, tämä innovaatiohan säästäisi minut monien sotkujen siivoamiselta! Sain Vaaperolta testiin valitsemani imukorkkisetin, ja valitsin vaaleanpunaisen ja sinisen imukorkin.Vaapero on turkulainen perheyritys, jonka idea ja ajatus imukorkkiin syntyi puhtaasti omasta tarpeesta. Vastaavanlaista tuotetta ei Suomessa ollut saatavilla, joten insinööriksi opiskeleva perheenisä otti ohjat omiin käsiinsä ja suunnitteli imukorkin opintojensa lopputyönä. Vaaperon verkkokauppa aukesi syksyllä 2017 ja on siitä asti tuonut helpotusta lapsiperheiden arkeen tällä nerokkaalla lastentarvikkeella.

Imukorkkien toiminta ja teho perustuu soseen tai smoothien virtausta kontrolloivaan silikoniventtiiliin, joka aukeaa ainostaan silloin kun korkkia imetään. Sose ei siis pääse pursuamaan pussista hallitsemattomasti vauvan tai taaperon sitä puristellessa, väännellessä ja käännellessä. Meillä on tällä hetkellä myös superhauskaa heitellä lähes kaikki ruoka lattialle syöttötuolissa istuskellessa kun vatsa on täynnä tai ruoka ei enää maistu. Imukorkilla varustettua välipalapussia voikin heitellä mielin määrin ilman että soseet ovat pitkin lattioita ja seiniä. Ne onkin loistava eväs nautittavaksi esimerkiksi rattaissa, ilman että tarvitsee pelätä sotkua.Vaaperon imukorkki on valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta BPA-vapaasta elintarvikesilikonista ja imukorkin voi huoletta pestä astianpesukoneessa. Imukorkit ovat olleet meillä nyt hetken käytössä ja ne ovat toden totta helpottaneet ennen niin sotkuisia välipalahetkiä. A hoksasi nopeasti miten smoothiet saa imaistua pussista, vaikka alkuun kovasti yrittikin puristella ja ihmetteli miksei mitään tule ulos. Yhden kerran A on saanut imukorkin irrotettua pussista, ja homma meni muutenkin läskiksi kun smoothien uutusmaku ei miellyttänytkään meidän neidin makuhermoja. Muutoin soseet on nätisti imaistu kitusiin mukisematta ja edes yrittämättä irrottaa korkkia pussin päästä - ja ilman sitä sotkua!

Kaipaisitko sinäkin sotkuttomia sosehetkiä vauvan tai taaperon kanssa? Sain arvottavaksi teille lukijoille yhteensä kolme imukorkkipakettia! Jokainen arvonnan voittaja saa valita mieleisensä värisen imukorkkipaketin ja koko valikoimaan voit tutustua täällä. Arvon yhden korkkipaketin täällä blogissa, yhden blogin Facebook-sivulla ja yhden Instagramissa. Triplataksesi mahdollisuutesi voittaa, voit osallistua vaikka kaikissa foorumeissa.

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti jossa vastaat kysymykseen Minkä värisen imukorkkipaketin valitsisit itsellesi jos voitat? Muista jättää myös sähköpostiosoite, johon voin olla yhteydessä mikäli arpaonni osuu kohdallesi. Arvontaan on aikaa osallistua maanantaihin 5.2. saakka. Onnea arvontaan!

Mikäli et jaksa odottaa arvontaan asti tai onni ei osunut kohdallesi arvonnan jälkeen, voit tilata itsellesi imukorkkipaketin koodilla MIMMIMAFIA (suuraakkosilla kirjoitettuna) 20 % alennuksella koko helmikuun ajan.

Iloista helmikuun ensimmäistä päivää!
26 kommenttia

 1. Liila ja keltainen �� (eija.m.aalto@gmail.com )

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava lukea rehellinen käyttökokemus näistä imukorkeista. Meillä myös pääsääntöisesti "minä itse" -vaihetta elävä melkein 1-vuotias osaa imeä smoothien kauniisti pussista, mutta siltikin pikku käsien puristuksen alla sose tursuaa vaatteille ja lattialle ja useasti olen näitä korkkeja pohtinut. Jos voitto osuisi kohdalle, valitsisin keltaisen ja liilan, mutta ehdottomasti hyödynnän alekoodin. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Liila ja keltainen vois olla meille passelit. Mikä onkaan sen ärsyttävämpää kun se, että olet juuri lähdössä vauvan kanssa johonkin, olet vaihtanut vauvalle puhtaat vaatteet ja sitten vauva ilmoittaa nälästä, no nopea pussivälipala ja vaikka kuinka yrität pitää omassa kädessä niin eiköhän vaavi saa siitä pussista kiinni ja soseet on vaatteilla. (No okei yhtä ärsyttävää on kun oot pukenut kaikki toppavaatteet ym. kiireessä ja sit tulee vieno kakkan haju nenään.)
  Käyttäjäksi korkeille tulisi Riina 11kk.
  Reagronroos@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Liila ja keltainen 😊 kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sininen ja pinkki ja kiitos alekoodista! paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 6. Lila ja keltainen :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Keltainen ja liila! :)
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Sininen ja pinkki :) iloaeloalaura(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Sininen ja pinkki on tosi kivat värit :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Sininen ja pinkki :) babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Pinkki :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Liila ja keltainen. 😊 nytheti(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Vaaleanpunaiset olisi kivat :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Liila ja keltainen
  -ElinaR
  allsop89@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Liila ja keltainen

  tanja.palomaki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Sininen ja pinkki

  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. Sininen ja pinkki :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Sininen ja pinkki
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Pinkki ja sininen
  m_ilka_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 20. Sininen ja pinkki
  A.xu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Punainen ja vihreä!
  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Liila ja keltainen :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. sininen ja pinkki olisivat ihanat

  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 24. Liila ja keltainen

  wessmmi@gmail.com

  VastaaPoista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!